Concert de NadalAl primer trimestre, la Maria Josep va crear un conte per treballar amb els nostres alumnes a l’aula. En aquest projecte hi va col·laborar, també, l’escola El Musical de Bellaterra, que va posar música al conte.

Els grups dels Exploradors i la Mola, juntament amb l’Orquestra de Grau Professional d’El Musical, vam representar, aquest passat Nadal, el conte “La Sara i els seus amics descobreixen uns sons màgics” a l’auditori de l’Escola Ramon Fuster.

A continuació, trobareu l’enregistrament del concert i un petit vídeo del treball de relaxació dels alumnes abans de començar l’actuació.
IV Congrés Estatal sobre Alteracions de ConductaEls passats dies 9 i 10 de novembre vam assistir al IV Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta celebrat a Manresa. L’objectiu del congrés era treballar al voltant de les alteracions de la conducta en persones amb TEA. Diferents professionals especialistes dels recursos de salut mental i l’educació de Catalunya, com també dels Estats Units i Dinamarca, van exposar les últimes investigacions i evidències sobre aquest tema.
La nova sala multisensorialAquest curs hem inaugurat una sala multisensorial a l’escola. L’hem pogut construir perquè vam presentar el projecte a la iniciativa del BBVA Territoris Solidaris i va ser escollit. Aquest trimestre, hem començat a utilitzar-la amb alguns grups i l’experiència ha estat tot un èxit. Al mes de setembre, tot l’equip vam rebre una formació específica en entorns multisensorials.

Us deixem un vídeo perquè pugueu veure-la en funcionament.